Nyt on kesän juhlapukujen tilauksien aika.

Kesän juhliin on varauduttava nyt. Jokunen vihkipuku ja valmistujaispuku sekä muu juhlapuku mahtuu vielää valmistuslistalle. Mieti onko mittatilauspuku sinulle se oikea vaihtoehto! Jos olet pitempi tai lyhyempi kuin 165-168cm tai jos ylä- ja alaosasi ovat eri paria tai jos mieltymyksesi ovat hyvin yksilölliset, silloin mittatilauspuku on juuri se oikea vaihtoehto. Kerralla istuva omannäköinen vaate jota ei sitten valmiina tarvitse ruveta muokkauttamaan.

Tänä keväänä pitsi, sifonki, kellohelmat, pastelli- ja karkkivärit haastavat skandinaavista selkeyttä rakastavat suomalaiset.

Kevään 2017 trendivärit:

pantone-color-swatches-fashion-color-report-spring-2017

Polar stoff 2016

Olen tiistaina 8.3.2016 katsastamassa kangasvalikoimien uusia tuulia Polar stoff messuilla Helsingissä. Toivottavati sieltä löytyy ihania vaihtoehtoja kevään juhlapukeutumiseen.

kangasrullat

Talven juhlapukujen tilaukset ajankohtaisia nyt.

Juuri nyt on oikea hetki tarttua luuriin ja ottaa yhteyttä niin suunnittelen  ja toteutan sinulle persoonallisen ja ikimuistoisen talven morsiuspuvun tai vanhojentanssipuvun. Myös itsenäisyyspäivän juhlien asut sekä yo-pukujen tilaukset ovat nyt ajankohtaisia.

Huom. Joitakin valikoituja materiaaleja varastossa. Silkkejä, pitsejä, satiineja, tafteja …

Koristeluihin: Swarowskin kristalleja, paljetteja, helmiä ym.

Persoonallinen hääpuku